+31 – 6 54 608 521 info@wegvanalles.nl

Wandelniveau

Genieten van de wandelingen en het landschap staat voorop bij Weg van Alles, wij willen je immers het weg van alles gevoel geven. Om ervoor te zorgen dat ook jouw plezier gewaarborgd wordt bij de wandelingen geven wij wandelniveaus aan. De moeilijkheid geeft je een inschatting hoe inspannend de wandeling is.

Witteveen
Smokkelaarspad witteveen
Ongerepte natuur
Buurserbeek
Wandelniveau 1

Wandelniveau 1

Wandelniveau 1 is een rustige wandeling op een vlak terrein, de wandelingen zijn ook nooit langer dan 10 kilometer en goed vol te houden voor bijna iedereen.

Wandelniveau 2

Wandelniveau 2

Wandelniveau 2 is een rustige wandeling op een vlak terrein, de wandelingen zijn ook meestal tussen 10 en 17 kilometer en goed vol te houden voor de meeste mensen. Het kan wel over smalle bospaadjes, oneffen grond en houten vlonders gaan.

Wandelniveau 3

Wandelniveau 3

Wandelniveau 3 is een wandeling met meer uitdaging, de wandelingen zijn ook meestal tussen 10 en 17 kilometer en vergen wel een beetje uithoudingsvermogen. Deze wandelingen hebben ook hoogtemeters en af en toe een kleine klim is onderdeel van de wandeling. Het kan tevens over smalle bospaadjes, oneffen grond en houten vlonders gaan.

Wandelniveau 4

Wandelniveau 4

Wandelniveau 4 is de meest uitdagende wandeling op een moeilijk terrein, de wandelingen zijn ook meestal tussen 10 en 20 kilometer en enige ervaring met moeilijk begaanbare landschappen is vereist. Het kan zowel over smalle bospaadjes, oneffen grond en houten vlonders gaan als ook een lastige klim over rotsen en een moeilijke oversteek over water bevatten.

Ervaar wat mindfulness wandelen

voor jouw kan doen

Ga voor meer energie

én positiviteit

Kies voor een exclusieve mindfulness wandeling met een gegarandeerd “WegvanALLES” gehalte

Share This