+31 – 6 54 608 521 info@wegvanalles.nl

Maak kennis met Weg van ALLES

Roy in het Veld

Roy in het Veld

Roy is een van de mede-initiatiefnemers van WegvanALLES. Roy slaagt er telkens weer in, alternatieve routes te vinden. Routes die niet iedereen wandelt en die je soms het gevoel geven alleen op de wereld te zijn. Geitenpaadjes die je echt het gevoel geven dat je even helemaal weg van alles kunt zijn, je batterij weer kunt opladen. Hij is in staat je natuur puur te laten beleven.

Roy heeft de nodige wandelervaring als het gaat om bergwandelen in Oostenrijk en Italië. Ook sneeuwwandelen in de bergen van Oostenrijk is hem toevertrouwd.

Roy heeft veel ervaring met yoga en mindfulness in de natuur en is Core Values Index™ VAR gecertificeerd professional. Hij is beslist geen bomenknuffelaar, maar heeft respect voor de natuur en geniet met volle teugen van het wandelen. Als geen ander is hij in staat je tijdens onze mindfulness wandelingen mee te nemen, zodat jij écht helemaal weg van alles bent.

 

Willem

Willem Titsing

Willem is de andere initiatiefnemer van WegvanALLES en weet alles van online marketing. Hij vindt zijn inspiratie tijdens het wandelen en neemt je daarom ook graag mee, op zoek naar waar jij energie van krijgt.

Willem is net als Roy Core Values Index™ VAR gecertificeerd professional. Zijn analytische achtergrond maakt dat jij je snel op je gemak zult voelen tijdens het wandelen met Willem.

Willem kent de routes op z’n duimpje en heeft behoorlijke affiniteit met de Twentse “groond”. Ook Willem is geen bomenknuffelaar maar heeft wel een enorm respect voor de natuur. Hij gelooft absoluut dat de helende kracht van de bossen een positieve uitwerking hebben op je mentale mindset.

Wandelen met Willem is een pure belevenis met het oprechte helemaal weg van alles gevoel.

Als je weet hoe je in elkaar zit, kom je gemakkelijker vooruit.

Wandel één van onze bijzondere Twentse wandeltochten

Aamsveen

Mindfulness wandeling

Mindfulness wandeling

WegvanALLES organiseert kleinschalige mindfulness wandeltochten in de natuur. Speciaal voor mensen, die op zoek zijn naar mentale rust, balans en flexibiliteit. Mindfulness wandelen mét deskundige wandelbegeleiding in prachtige natuurgebieden.

Zeer geschikt voor alleen gaanden, alleenstaanden en koppels in alle leeftijdscategorieën die houden van mindfulness wandelen en de pure natuur willen ervaren.

Canyon Blick

Inzicht wandeling

Event: 1 x per week: Inzicht wandeling

Onze inzicht wandelingen zijn uniek in Nederland. Wie wil dat nou niet, zichzelf beter begrijpen, weten waarom je energie krijgt van het één en van het ander juist niet.

Misschien twijfel je over je baan, of misschien zou je gewoon wat beter in je vel willen zitten. Herkenbaar voor je, worstel jij daarmee?

Om vooruit te komen moet je eerst jezelf kennen. Als je weet hoe je in elkaar zit, kom je gemakkelijker vooruit.

Paddestoel

Teambuilding wandeling

Wandelen met meerwaarde voor bedrijven 

Ook voor individuele leiderschapsontwikkeling of team optimalisatie ben je bij WegvanALLES aan het juiste adres. Ben jij een ondernemer of HR-manager die op zoek is naar persoonlijke leiderschapsontwikkeling? Voor jezelf of medewerkers?

Is er in het team meer behoefte aan verbinding? Omdat er sprake is van minder onderling fysiek contact, doordat er meer vanuit huis wordt gewerkt?

 

Neem met ons de volgende stap

Roy In het Veld